Vores

Sponsor
Program

Bliv
sponsor

Hos Ølstykke Golf bliver alle vores sponsorer eksponeret overfor alle besøgende på golfbanen. Det sker, fordi der er tale om en af de få Pay and Play baner på Sjælland, der også anvendes af klubbens medlemmer og besøgende fra andre klubber.

Turnering sponsor

En tuneringssponsor får mulighed for at lægge firmanavn og brand til en turnering 1 gang årligt. Sponsoren er selv med til at bestemme arrangementets forløb.

Klub
sponsor

En klubsponsor er typisk et sponsorat over mange år. Du kan være sponsor på flere niveauer. Se dine muligheder længere nede på siden.

Guld Sponsor

Få din virksomhed eksponeret til alle vores medlemmer og besøgende både på banen og på hjemmesiden. Få samtidig 4 gratis medlemskaber og 5 gæstespil årligt. Der medfølger også et gratis firmaevent for op til 20 personer.

Pris 20.000,- / årligt.

Bane Sponsor

Få dit navn og produkt sat op på et af vores huller.

Sponsorskiltet vil blive sat ved hullets start. Der vil være en QR kode, der kan scannes. Denne kode åbner link efter dit ønske. Det kan være en app, en hjemmeside eller en kampagne rettet mod golfspilleren. 

Dynamisk QR kode

Vi kan skifte kodens destination ud løbende, så hvis du ønsker at ændre kampagne eller produkt, så ændrer vi blot kodens destination. Vi kan også måle trafik og brugerstatistikker.

Sølv Sponsor

Pris 15.000,- / årligt.

Få din virksomhed eksponeret til alle vores medlemmer og besøgende både på banen og på hjemmesiden. Få samtidig 2 gratis medlemskaber og 5 gæstespil årligt.

Bronze Sponsor

Få din virksomhed eksponeret til alle vores medlemmer og besøgende både på banen og på hjemmesiden. Få samtidig 1 gratis medlemskab og 5 gæstespil årligt.

Pris 11.000,- / årligt.

Særlige sponsorer

Dit firmanavn her

Sponsor af Drivning range

Dit firmanavn her

Sponsor af Efterårs turnering

Dit firmanavn her

Sponsor af Efterårs turnering

Dit firmanavn her

Sponsor af Efterårs turnering

Øvrige støtter af klubben

Få dit logo vist i på vores sponsorvæg og i vores nyhedsbrev. 

Bliv sponsor

Kontakt os - så finder vi sammen frem til den sponsorpakke, der passer dig bedst.

Markeds- eksponering

Lokal synlighed

En af fordelene ved at have en Pay And Play bane er, at der kommer mange besøgende til vores bane. Der er også mange medlemmer og lokale, der benytter vores drivingrange og/eller vores bane. Vi tilbyder en række forskellige eksponeringer til alle vores sponsorer. 

Lokal reklame

I bliver eksponeret overfor vores medlemmer og overfor mere end 1.000 besøgende årligt, som benytter vores Pay and Play bane

Digital

Vi udsender løbende nyhedsbreve og info til vores medlemmer og Pay and Play kunder hvor markedsføring fra vores sponsorer vil indgå på en strategiske og segmenteret måde

SoMe

Vi vil lægge meget mere fokus på SoMe og benytte det til at bringe fokus til et bredere segment og målrette det mod unge spillere

Medarbejder-rabat

Dine medarbejdere får naturligvis rabat på vores bane og drivingrange. 

Rabataftale

Tilbyd vores medlemmer og spiller en rabat på dine produkter/service og få øget din omsætning

Demografi

Vi kender de lokale

Vi har informationer om vores medlemmer og besøgende og kan derfor hjælpe med at rette din markedsføring mod det segment, der gavner både dig og modtageren bedst

Aldersfordeling

Fordeling mænd

Mænd
0%

Fordeling kvinder

Kvinder
0%