Vores Bane

Ordensregler

ER DET FØRSTE GANG DU SKAL UD OG SPILLE PÅ VORES BANE, ER DET EN RIGTIG GOD IDE AT DU HAR SAT DIG IND I DE ORDENSREGLER OG ETIKETTE SOM GÆLDER FOR BANEN.

Røde/gule pæle – Vandhazard


De røde og gule pæle afgrænser et område hvor der er vand, dette kaldes en Vandhazard. Lander din bold indenfor dette område har du to muligheder:

  1. Kan du finde bolden igen, kan den spilles uden strafpoint – Golfkøllen må ikke røre jorden eller planter før selve slaget udføres).
  2. Hvis du ikke kan finde bolden i vandhazarden – eller den er umulig at slå til – kan du droppe bolden bagud på den linje der defineres af flaget og det punkt hvor bolden krydsede vandhazarden (du må dog ikke flytte bolden tættere på flaget). Denne mulighed koster dig et strafslag.

 

I TILFÆLDE AF TORDEN!

Husk det er farligt at spille golf når det lyner. Hvis det trækker op til torden, skal du søge til klubhuset med det samme.

BANEMARKERINGER

På banen vil du finde forskellige farvede markeringer som har forskellig betydning. Markeringerne definerer afgrænsede område, og farverne definerer reglen, som der skal spilles efter.

Hvide pæle – Out of bounds

Lander din bold udenfor den usynlige linje, som er defineret af hvide pæle, er din bold ikke længere i spil, og du skal tage en ny bold fra det sted du lige har slået. Dette gælder også mellem to huller på banen – f.eks. mellem hul 1 og 9.

Blå pæle/maling – under reparation

Lander din bold i et område under reparation kan du frit droppe din bold uden for markeringerne, uden at det koster dig strafslag (du må dog ikke flytte bolden tættere på flaget).

EFTERLAD BUNKEREN SOM DU SELV GERNE VIL FINDE DEN

Lander din bold i en bunker, skal du undgå at træde for meget rundt i bunkeren. Gå ned så tæt på bolden, som muligt, men langt nok fra så bolden ikke ruller. Lige så snart du har fået bolden fri fra bunkeren skal du rive efter dig.

ANTAL SPILLERE I EN BOLD

Viverra maecenas accumsan lacus vel. Risus ultricies tristique nulla aliquet enim tortor. Nam aliquam sem et tortor consequat id porta nibh

PAS PÅ GREENS!

Viverra maecenas accumsan lacus vel. Risus ultricies tristique nulla aliquet enim tortor. Nam aliquam sem et tortor consequat id porta nibh

MAKS. ANTAL SLAG

Du har et begrænset antal slag for hvert hul, og det bestemmes ud fra hullets Par. For Par 3 huller er det 7 slag og for par 4 er det 8. Har du opbrugt dine slag, samler du din bold op og går videre til næste hul. Det sikrer et godt flow på banen.

UDNYT VENTETIDEN!

Er I flere ude at spille, så gør dig klar til det er din tur. Imens du venter på at komme til, kan du tage øveslag, gøre dig mentalt klar, udfylde dit scorekort fra forrige runde, og vælge det jern du vil spille med.

HOLD ØJE BAGUD!

Der er ingen skam i at være langsommere end andre. Kommer der et hold bagfra, og kan du se at de spiller hurtigere end jer, så vent ved næste tee-sted og lad dem passere. I kan evt. slå ud sammen, og lad så det hurtigere hold spille hullet færdigt, inden I fortsætter.

Hullængder og par

Hul Gul Rød Par
l
290
242
4
2
73
73
3
3
265
235
4
4
140
84
3
5
278
202
4
6
345
300
4
7
310
251
4
8
110
110
3
9
234
119
4
Ud
2045
1687
33

Baneguide

1
2
3
4
5
6
7
8
9

Tag vores baneguide
med i lommen

Du kan med GLFR appen se stats og følge din udvikling online og indberette dine spil dig DGU helt automatisk og 100% gratis

Du kan også spille med andre direkte i samme APP og bruge dit smartur til at tælle slag og få længden til hullet mm.